top of page

13 Best Boutique Hotels de Cotswolds

De beste, mooiste en meest romantische boutique hotels in de Cotswolds, Verenigd Koninkrijk. Slow travel op zijn best.




Een eigentijds boutique hotel & restaurant. In het hart van het dorp Crudwell, aan de rand van de Cotswolds liggen The Rectory Hotel en The Potting Shed pub.


Mijn verblijf bij The Rectory Hotel







The Wheatsheaf Inn, Northleach


Een traditionele boutique herberg met 14 boutique slaapkamers en één van de beste biertuinen en restaurants in het idyllische Cotswold dorpje Northleach.


Mijn verblijf bij The Wheatsheaf Inn







The Double Red Duke is een boetiekhotel in het dorpje Clanfield in Oxfordshire.

Geniet van een heerlijk verblijf op het charmante platteland van de Cotswolds. Met 19 prachtige slaapkamers en vijf bars en lounges is er geen reden om dit prachtige hotel te verlaten.



In alle opzichten van eigen bodem. Prachtige boutique hotels in het Verenigd Koninkrijk in Hampshire, Somerset, Dorset, Devon, Kent en Cornwall. The Kitchen Gardens is een obsessieve toewijding aan zelfgekweekte en lokale producten met alleen de meest verse en authentieke ingrediënten.






Widbrook Grange, Bradford on Avon


Een originele 18e-eeuwse Georgiaanse boerderij aan de rand van Bradford on Avon. Dit boutique hotel is liefdevol gerestaureerd. Je vindt er een authentieke vintage tractor, hooiwagen en melkbussen te midden van 11 hectare eigen terrein en prachtig onderhouden tuinen in de Cotswolds.






No.38 The Park Hotel, Cheltenham


Moderne luxe gemixed met Georgians design in dit boutique hotel in Cheltenham. Één van de beste plekken voor een weekendje weg in de Cotswolds. Onderdeel van de Lucky Onion Group.







Excentrieke leuke en vriendelijke luxe boutique hotels in Londen, Brighton, Oxford (vlakbij de Cotswolds) en Cornwall om te eten, te drinken en te slapen.












Klassiek aan de buitenkant, eigentijds Brits aan de binnenkant. Traditionele Georgische architectuur, eclectisch modern design. Heerlijk dineren de hele dag door. Een prachtig boutique hotel in de Cotswolds.









Gelegen in het hart van de Cotswolds, een lifestyle merk met landhuis boutique hotel. Thyme is een familieverhaal waar passie voor het land, eten en entertainment samenkomt met liefde voor de natuur.








The Fish Hotel, Broadway


Een luxe boetiekhotel op het landgoed Farmecombe, in de Cotswolds. Terug naar de natuur met een vleugje luxe. Zusterhotel van Dormy House en Foxhill Manor.










Foxhill Manor, Broadway


Een luxe privéhotel in de Cotswolds met uitzicht op het dorpje Broadway. Een intiem Grade II landhuis opgefrist en nieuw leven ingeblazen.










Dormy House Hotel & Spa, Broadway


Boerderij chique in de Cotwolds. Dormy House is het perfecte landelijke hotel voor een weekendje weg. Denk aan knusse hoekjes, houtvuren, een sprankelende spa, heerlijk eten en weelderige interieurs. Gelegen in het dorpje Broadway met fabelachtig uitzicht over de Cotswolds.







Vijf verbouwde, zelfvoorzienende Cotswoldse barns - een luxe ontsnapping op het platteland. Rustiek karakter, hedendaags design en luxueus comfort op een familieboerderij in het hart van de Cotswolds.










The Wild Rabbit Kingham

The Wild Rabbit is een rustieke en chique pub met de nadruk op duurzaamheid en lokaal geproduceerde gerechten. De eco-bewuste aanpak voegt een onderscheidend tintje toe aan dit boutique hotel in de Cotswolds.










bottom of page