top of page

8 Boutique Hotels en B&Bs in Frankrijk

De mooiste en romantische boutique hotels, bed & breakfasts en cabins om te verblijven in Frankrijk. Geniet van luxe boutique hotels en landhuizen in de buurt van Parijs of Bordeaux of in prachtige omgeving van Normandië en de Bourgogne. Slow travel op zijn best.



Geniet van een romantisch weekendje weg in het prachtige boutique hotel Le Barn in de bossen van Rambouillet, op slechts 45 minuten van Parijs. Het hotel is ontworpen door het Parijse ontwerpbureau Be-poles en dat merk je. Hier heb je de perfecte combinatie van een Frans landhuis en een chic hotel uit Parijs. Dromen op het platteland.


Mijn verblijf Le Barn Hotel




Slow travel bij Lacanau Lodge met cabins aan de oevers van het Lacanau-meer. Dit alles op 40 minuten afstand van Bordeaux. Een heerlijke plek met een ongelooflijk uitzicht op het meer. Pak je kano of peddel erbij en je komt helemaal tot rust








Typisch Parijs, en net even anders. Heerlijk voor een drankje, een avondje uit, of een kopje koffie. Dat is Le Pigalle Boutique Hotel. L'amour toujours.








Maison Ceronne is gelegen in het hart van het nationaal park Le Perche, in Basse-Normandië, op 150 km van Parijs. Een perfecte weekend escape voor alle stadmensendie van het platteland houden. Tweedehands winkels, kleine restaurants, musea, historische plekken en natuurwandelingen maken Le Perche tot een heerlijke plek om even op te laden.





La Maison et L'Atelier is gevestigd in een prachtig oud Frans huis met twee stijlvolle en minimalistische gastenkamers. Slechts 45 km van Parijs. Een leuke mix van stijl, kunst en natuur. Laat je betoveren.









Een veelbelovende nieuwkomer. La Fermett du Merle is een charmante oude boerderij met een grote privétuin in de Bourgogne. Voor twee personen. Welkom op het platteland.






L'Epicerie du Pape Normandië


Een klein romantisch bed and breakfast met een cabin, tipi en een heerlijk zwembad. Ongeveer 100 km van Parijs via Giverny en het pittoreske dorpje Lyons la Forêt. L'Epicerie du Pape is dé plek om te vertragen.


Mijn verblijf L'Epicerie du Pape





D'une Ile is een prachtig landhuis en restaurant gelegen in een 17e-eeuws gehucht, te midden van 8 hectare bos en velden. Het woongedeelte bestaat uit 5 verschillende gebouwen met 10 kamers en een klein restaurant. Gelegen in het hart van nationaal park Le Perche, in Basse-Normandie, op 150 km van Parijs.








bottom of page