top of page

Bed en Breakfast OYO Kortrijk | België


Bed en Breakfast OYO is dé ideale plek om zowel de stad Kortrijk als de prachtige Leiestreek in België te verkennen. Ontdek mijn city guide Kortrijk, Belgie


Deze leuke bed en breakfast in Kortrijk bevindt zich in een oud herenhuis, gelegen in een rustige straat en op steenworp afstand van zowel het stadscentrum als het treinstation van Kortrijk. De ideale ligging om deze leuke knusse stad te ontdekken.


Bed en Breakfast OYO beschikt over 3 kamers: OYO, YOO en OOY. Allemaal verschillend, en allemaal even knus.



OOY Kamer - ontspannen


De OOY kamer is een lichte en knusse kamer en ideaal om te ontspannen. 's Middags dringt het zonlicht door de jaloezieën, met mooie strepen zonlicht op de met krijt geschilderde muren en houten vloeren. Wij verbleven in deze kamer.


YOO Kamer - nostalgie


De YOO kamer heeft een vleugje industriële nostalgie gecombineerd met een ruw randje. Hier kom je echt tot rust. De bedden kunnen apart of samen worden gezet. Met uitzicht op de tuin met zijn 100 jaar oude bomen.


OYO Kamer - romantiek (met een bad)


De OYO kamer is perfect om een lang, warm en ontspannend bad te nemen. Kruip daarna lekker onder de lakens, in je eigen hoekje. Sluit de gordijnen en geniet van het moment.


Er zijn ook 2 appartementen te boeken.


Appartement 1 is een appartement met één slaapkamer met een heerlijke regendouche. Geniet van een film op de grote bank of van een lekker avondje koken. Je zult heerlijk slapen.


Appartement 2 is het mezzanine appartement. - Je kijkt uit over het weelderige groen vanaf het terras, misschien wel met een glas wijn in de hand. Geen behoefte om uit eten te gaan? Dan kan je hier ook prima koken. Ontspan op de bank, neem een warme douche en kruip dan lekker weg in de slaapkamer.



Woonkamer OYO Kortrijk

De woonkamer heeft een knus zitgedeelte met een kleurrijke bank, een grote stoel met bijpassende hocker. De kamer heeft boeken, tijdschriften en andere gezellige frutsels. Je kunt ook buiten zitten op het kleine terras. In het tweede gedeelte van de woonkamer wordt ook het ontbijt geserveerd, dat je kunt boeken voor 20 euro per persoon. Wij besloten echter om in de stad te ontbijten en gingen naar Malmo, een hip ontbijt, koffie- en conceptstore in één. Reserveer van tevoren voor het ontbijt-brunchbuffet op zondag.


Lees meer over de beste plekken voor koffie, brunch, lunch en restaurants in de cityguide Kortrijk, België.




bottom of page