top of page

OKKO Hotels Lille Frankrijk


Het OKKO Hotel in het centrum van Lille is de perfecte accommodatie voor een weekendje weg in Lille, Frankrijk. Dit 4-sterren boetiek hotel biedt alles wat je nodig hebt om Lille te ontdekken.



Waar bevindt zich het OKKO Hotels Lille?


Je kunt dit prachtige hotel vinden in Vieux Lille. Perfect gelegen, op slechts een paar stappen afstand van de zeer mooie Grand Place en het prachtige historische centrum van Lille. Het adres is 13 Rue d'Amiens, 59800 Lille, Frankrijk. Op 400 meter afstand van het treinstation Lille Flandres. Je kunt je auto parkeren bij Parking Lille République - EFFIA.


Hotelkamers OKKO Hotels, Lille


De hotelkamers van OKKO Hotels zijn ontworpen door Studio Catoir en zijn zeer elegant, praktisch en functioneel. Wij verbleven in de Classic Kamer, geschikt voor 1 of 2 personen. De badkamer biedt niet veel privacy, maar voor een weekendje weg is dat misschien niet zo erg.



Service OKKO Hotels, Lille


De service in dit OKKO Hotel is uitstekend.

  • 24 uur toegang tot de Club waar je de hele dag door gratis koffie, thee en versnaperingen kunt vinden

  • Gratis apperativo (niet-alcoholisch) en enkele snacks

  • Inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur (weekend tot 14.00 uur)

  • Een fitnessruimte die toegankelijk is van 7.00 uur tot 22.00 uur



Ontbijt OKKO Hotels, Lille


Voor 18 euro per persoon kun je ontbijt bestellen. Wij vonden het alleen leuker om opzoek te gaan naar de perfect croissant en pain au chocolat. La Boulangerie Mathieu, om de hoek van het hotel, is your man.


Oh, en het goede nieuws is dat je meer OKKO Hotels door heel Frankrijk kunt vinden. OKKO Hotels is een boetiek hotelketen in Frankrijk, met moderne en comfortabele hotels. Ze staan bekend om hun eigentijds design, focus op welzijn en goede voorzieningen.





bottom of page