top of page

La Cordialité Apartment, Ault France

Appartement La Cordialité vind je in Ault, Baie de Somme. Misschien een iets minder bekend plekje maar zeker een leuk stadje om te bezoeken in Noord-Frankrijk.


Wij verbleven in Appartment 1 Vue de Mer. Een klein appartement voor twee personen. Prachtig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De slaapkamer met badkamer en-suite en inloopdouche is een beetje klein, maar verder is het een top plekje.


Het privéterras met ligstoelen geeft je de extra ruimte die je nodig hebt. 's Avonds heb je dan ook een betoverend uitzicht op zee. Die ligt sowieso maar op 200 meter van het appartement vandaan. De ideale basis voor een weekje vakantie.


Appartement 2 Vue de Mer is iets groter en is geschikt voor 4 personen (met 2 slaapkamers).


Bekijk La Cordialité Instagram voor prachtige foto's van beide appartementen.

Op zoek naar een Airbnb in Ault Frankrijk? Boek La Cordialité.





Waar ligt Ault in Frankrijk?


Ault is een klein Frans dorpje aan zee in het noorden van Frankrijk in het departement Baie de Somme in de Franse regio Picardië. Het dorp ligt tussen de prachtige krijtrotsen van Petit Caux en de majestueuze Baie de Somme. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn Le Treport, Le Touquet, Le Crotoy en Dieppe.


Net als vele andere kustplaatsen in Frankrijk, was Ault een populaire badplaatsbestemming. In Ault vind je veel elegante villa's en hotels gekenmerkt door uitbundige architectuur, die de weelde en grandeur van de Belle Époque weerspiegelen.


Wandelen langs de kliffen in Ault


De wandeling van Ault naar Mers-les-Bains biedt een schilderachtige kustervaring langs de kliffen van de Picardische kust in het noorden van Frankrijk met adembenemende uitzichten op Het Kanaal. Onderweg geniet je van de frisse zeelucht en kan je zelfs lokale fauna spotten. De perfect wandeling voor natuurliefhebbers en als je heerlijk wilt uitwaaien.


De beste Restaurants van Ault?


Hotel Restaurant Le Cise - Dit prachtige hotel en restaurant in Ault Frankrijk heeft mooie kamers met uitzicht op zee, spa en sauna. lecise.fr/en/homepage/


Le Saint Pierre - Heerlijke mosselen! Druk bezocht. Je weet waarom ;-)


Restaurant L'Horizon - Vis- en zeevruchtenspecialiteiten met prachtig uitzicht.



bottom of page