top of page

Boutique hotel Le Barn Frankrijk


Le Barn Paris Hotel! Het is werkelijk perfect. Dit charmante boetiek hotel in Frankrijk bevindt zich op slechts 45 minuten van Parijs. Het prachtige Hotel Le Barn ligt midden in de bossen van Rambouillet in Bonnelles, Frankrijk. Het hotel design is van het Parijse ontwerpbureau Be-poles. Zij hebben met veel zorg aandacht besteed aan elk detail. Verwacht een mix van een luxe Franse landhuisstijl en de chique sfeer van een Parijs hotel.


Het eten in het restaurant is heerlijk, en ook het personeel is super vriendelijk. De kamers zijn knus (vraag naar een kamer met uitzicht op het meer). Iedere ochtend wordt je gewekt door het fluiten van de vogeltjes. Vergeet niet om de Nordic spa uit te proberen. Het Le Barn Hotel beschikt over een hamam, sauna, Scandinavisch geïnspireerde buitenbaden en een behandelkamer waar je een massage kunt reserveren.


Daarnaast zijn er talloze buitenactiviteiten, zoals paardrijden en fietsen. Of speel een potje petanque of tafeltennis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geniet van een romantisch weekendje weg.



Lees meer over onze roadtrip naar Île-de-France



Hotelkamers Le Barn Hotel Parijs


De hotelkamers zijn ontworpen en ingericht door het Parijse ontwerpbureau Be-poles - bekend van de NoMad hotels in New York, Londen en Los Angeles . De kamers zijn eenvoudig maar klassiek, met wit katoenen beddengoed, paardenschetsen en andere kunstwerken aan de muur. De stijlvolle faciliteiten voor het zetten van thee en koffie in landelijke stijl maken de sfeer van de kamer compleet. We hadden het geluk een kamer te hebben met uitzicht op de vijver De badkamers zijn strak met matzwarte en witte metrotegels. Je kunt zelfs de eucalyptus badproducten kopen. Leuk om je herinneringen mee naar huis te nemen.



Restaurant en Bar Le Barn Hotel Parijs


Restaurant La Serre in Le Barn Hotel serveert verse, seizoensgebonden producten van nabijgelegen markten en boerderijen uit de omgeving. Denk aan seizoenssalades, blanquette van kalfsvlees, lamsbout en gravlax zalm, geserveerd in een zonovergoten serre.


In de bar van het hotel kun je comfortabele fauteuils en grote banken verwachten bij de kachel. Geniet van het moment met een kopje koffie en een boek in de ochtend, of nippend aan een glas wijn of een cocktail einde van de middag. Genieten.



Spa en wellness Le Barn Hotel Parijs


Geniet van een heerlijke ontspannen spa-retraite. De spa en wellness zijn gevestigd in een voormalige molen. Hier vind je behandelkamers voor massages, een sauna en een hamam. Er zijn ook twee Nordic hot tubs buiten met uitzicht op de bossen en de paardenweiden. Geniet met een glaasje bubbels van heerlijke wellness op het platteland.

Buitenactiviteiten Le Barn Hotel Parijs


Een verblijf in Hotel Le Barn, in het hart van het bos van Rambouillet, betekent veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. In de Barn zie je overal waar je kijkt paarden. Het is een paradijs voor amateur of ervaren ruiters. Stap op dat zadel. In het bos vind je ook veel fiets-, wandel- en trektochten. De prachtige golfbaan van Château de Rochefort, een 18-holes bosbaan die het hele jaar door geopend is, ligt op slechts 3 km afstand. Of heb je zin in een potje jeu de boules? Je kunt zelfs je boogschietvaardigheden opdoen. Er is voor elk wat wils.


Meer informatie over Île-de-France



Bezoek de website van Yvelines Tourisme

Bezoek de website van The Region Ile-de-France


Lees meer over onze roadtrip naar Île-de-France


bottom of page