top of page

Beste Airbnb in Matlock, Peak District

Met de Peaks en Derbyshire Dales voor de deur is een verblijf in dit gezellige en stijlvolle Airbnb vakantiehuis in Matlock, Derbyshire de perfecte uitvalsbasis om het Peak District gebied te verkennen.


Matlock No 1 AirBNB Peak Dsitrict
© Matlock Airbnb

Lees meer in mijn Peak District Travel Guide

Airbnb Vakantiehuis Matlock, Peak District Engeland


Deze stijlvolle cottage met twee slaapkamers is comfortabel, gezellig ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om een paar dagen de Peak District te verkennen. Op de begane grond is er een ietwat kleine maar comfortabele woonkamer. De fluwelen roze sofa, opbergpoef, grote stoel en posters aan de muur geven het een stijlvolle, Scandi look en feel.



Op de tweede verdieping vind je twee grote slaapkamers. Een slaapkamer met een luxe kingsize bed met een prachtig uitzicht over de Derwent Valley. Vergeet niet de gordijnen open te doen in de vroege ochtenduren om te genieten van de opkomende zon en het geluid van fluitende vogels. De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden en maakt deze plek geschikt om te verblijven voor vier personen.



Beneden is een moderne keuken met eethoek en een grote boerentafel. Mijn favoriete plek van het huis is de comfortabele stoel in de hoek. Het is de perfecte plek om lekker te zitten met een boek, een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de middag en te genieten van het adembenemende uitzicht. We hadden enorm geluk met het weer en genoten van het buitenterras met de zonsopgang en zonsondergang.



Matlock, Peak District Engeland


Het huisje ligt aan de busroute naar Chatsworth House, dat op 10 minuten afstand ligt. Vanuit Matlock rijden er ook Transpeak bussen van Derby naar Buxton. Onderweg kun je stoppen in Bakewell of Ashford in the Water om deze schattige dorpjes te verkennen.

Lees meer in mijn Peak District Travel Guide

bottom of page