top of page

3x Boutique Hotels Aarhus Denemarken

De beste romantische design boutique hotels in Aarhus Denemarken.




Voor alle fans van het Deense designmerk HAY. Het Comwell Aarhus is een modern city hotel uit 2014 en ontworpen in samenwerking met het populaire Deense ontwerpbureau HAY. Het heeft een internationale en urban sfeer met 240 hotelkamers. Misschien is de grootte van het hotel inderdaad een beetje overweldigend, maar het inspirerende en spectaculaire uitzicht over de stad Aarhus maakt dat je hier misschien toch een nachtje wilt slapen. Voor zakenreisjes of voor een leuke stedentrip Aarhus en omgeving. Ga dineren in Restaurant V of drink je favoriete cocktail in de V Bar.



Dit leuke kleine boutiqe hotel in Aarhus is gelegen midden in de oude stad. Met slechts 26 kamers voelt het hier heerlijk knus aan. De receptie wordt elke ochtend omgetoverd tot een intiem restaurant, waar je een heerlijk ontbijtbuffet staat te wachten, grotendeels biologisch en met geselecteerde delicatessen. Even uitrusten of de dag rustig beginnen, geniet dan van een heerlijk kopje koffie een pastry, samen met je favoriete boek in de mooie kleine achtertuin met fruitbomen en bloemen. Ik zeg boeken.



Een uniek Franse boutique hotel in het hart van Aarhus. Hier voel je de Zuid-Franse luxe. Alle 35 kamers en 4 suites zijn individueel ingericht in Provençaalse stijl. Breng ook een bezoekje aan de bar & lounge. Op vijf minuten wandelen van het station.



bottom of page