top of page

De beste boeken die helpen bij rouw en rouwverwerking


De beste boeken die helpen bij rouw en rouwverwerking. Alle boeken uit dit artikel heb ik gekregen van lieve familie en vrienden. Met veel tranen en soms een kleine glimlach heb ik ze gelezen. En hoewel elke dag nog steeds moeilijk is, helpen deze boeken over rouw en verlies mij wel om beetje bij beetje om te gaan met een onwerkelijke nieuwe werkelijkheid.


Book Vingerafdruk van Verdriet - Manu Keirse

VINGERAFDRUK VAN VERDRIET

Manu Keirse


Een prachtig boekje over een moeilijk onderwerp. Een boek wat je ook gewoon weer even weg kan leggen als het allemaal te veel is, een boek dat je niet in één keer hoeft uit te lezen. Een tip voor iederen die iemand kent in een een vergelijkbare situatie om ook eens zelf te lezen.


Boek Doet Sneeuw Pijn Carolien Spaans

DOET SNEEUW PIJN

Carolien Spaans
Ik kreeg dit boek van een goede vriend, wiens moeder het boek aanraadde voor mij. De man van Carolien Spaans overleed onverwachts bij een ski ongeluk. En hoewel haar situatie toch anders is dan de mijne, las ik dit boek met veel verdriet en soms een lieve lach.

Boek Holistic Wealth Keisha Blair

HOLISTIC WEALTH - 32 life lessons to help you find purpose, prosperity, and happiness.

Keisha Blair


Keisha Blair en ik hebben helaas meer gemeen dan we zouden willen. Beide verloren we onze man op 34-jarige leeftijd aan een hersentumor. Ik ben nog lang niet op de weg terug, en hoewel haar situatie toch ook weer anders is dan die van ons, kreeg ik wel een voor mijzelf belangrijke boodschap mee uit haar boek:If I can realize my interests entirely with my own resources, I have the power I need.

Met deze website probeer ik weer een doel te geven aan mijn leven. Met het opzetten van mijn charity bijvoorbeeld.d


Boek A poem for every night of the year

A POEM FOR EVERY NIGHT OF THE YEAR

Edited by Allie Esiri


Omdat alleen gaan slapen *** is. Omdat alleen wakker worden *** is. Omdat dit boek je dan toch aan het denken zet en je mooie herinneringen laat ophalen.Boek Winnie The Pooh - the little book of wisdom

WINNIE-THE-POOH's

Little Book of Wisdom

Wise Words from a Bear of Very Little Brain.


Dit kleine boekje doet mij alles...voor wie ons persoonlijk kent.

Any day spent with you is my favourite day.

Boek The Man Who Planted Trees - Jean Giono

THE MAN WHO PLANTED TRESS

Jean Giono


Een kort verhaal dat zoveel zegt. Bij het voorwoord kreeg ik een brok in mijn keel. Alsof ik over M las...
Boek Elke Dag een Zoen Lars van der Werf

ELKE DAG EEN ZOEN

Lars van der Werf

Korte gedichtjes die soms toch een glimlach tevoorschijn toverde in de eerste maanden. Fijn om soms even een paar gedichtjes te lezen, ook fijn om het boekje weer net zo makkelijk weg te leggen.
Je mag mij altijd emailen hello@eefinthecity.com

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page