top of page

5x Bed en Breakfast Kortrijk Belgie

De leukste, romantische design bed and breakfast en boutique hotels in Kortrijk, België, gelegen in het centrum van de stad.



We hadden een heerlijk verblijf bij Bed and Breakfast OYO Kortrijk. B&B OYO is gevestigd in een oud herenhuis, gelegen in een rustige straat en op een steenworp afstand van het centrum en het treinstation van Kortrijk. Bed and Breakfast OYO beschikt over 3 kamers: OYO, YOO en OOY. Allemaal anders, allemaal gezellig.


Lees over ons verblijf bij OYO Bed and Breakfast Kortrijk


In het centrum van Kortrijk slaap je heerlijk bij Bed and Breakfast Broel, boutique hotel in Kortrijk. B&B Broel is gevestigd in de stadsbrouwerij 'Tack' en ligt in de schaduw van de Broeltorens, vlak bij de waterkant van de Leie (de lager gelegen oevers van de Leieboorden). Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht over de stad, de rivier en de historische brouwerij in de tuin. www.broel.be



In Heule, aan de rand van de stad Kortrijk, vind je Bed and Breakfast Tuss. Met 7 stijlvolle kamers, een tuin met een natuurlijk zwembad en een eethoek is deze b&b de perfecte bestemming om West-Vlaanderen, België te verkennen. Het is ook een perfect vakantiehuis om te huren met een groep vrienden of familie. tuss.be/en 


Boutique Hotel Damier Kortrijk


Hotel Damier dateert uit 1769 en heeft een statige historische gevel en een De Coene interieur. Het hotel heeft 65 prachtige hotelkamers. Reserveer je tafel in Brasserie Dam waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, Belgische bieren, een gevarieerde whiskycollectie, cocktails en "Copperhead" jenever. In de luxe bar Sprezza kun je drink je ook uitstekende cocktails. Er is parkeergelegenheid op 2 minuten lopen van de accommodatie. Boutique Hotel Damier ligt op de Grote Markt in Kortrijk, op slechts 5 minuten van het treinstation.



Het Cobergher Hotel is een exclusief boutique hotel in centrum van Kortrijk met een luxe uitstraling. Er zijn verschillende kamers (met rivierzicht) en suites te boeken. Dit hotel biedt een heerlijk ontbijt en afternoon tea. Er is zelfs een wellness voor een heerlijk ontspannen moment. Drink highend cocktails en exclusieve wijnen in Bar Memoir. Het Cobergher Hotel ligt vlakbij de iconische Broeltorens op het verlaagde Leieboorden. Of als je er voor een langere tijd bent, probeer dan Cobergher Long-Stay Apartments: home away from home.



bottom of page